Einde verhaal MAFS-Paula en Remco? ‘Jij bent mijn match niet’

Helaas lijkt een door de Married At First Sight-expert aangeraden mini-break alleen maar averechts te werken… Remco maakte Paula vanavond duidelijk dat het niets tussen hen wordt!

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen. 

Door Alie Sierkstra
Paula en Remco married at first mafs zwembad

Op advies van Married At First Sight-expert Patrick van Veen gaan Remco en Paula een middagje iets voor zichzelf doen. Remco gaat fietsen en Paula leest een boek. Op die manier hebben ze elkaar straks in ieder geval iets te vertellen. Dat is in ieder geval de hoop van Patrick. Helaas lijkt die kleine break de kille situatie alleen maar verergerd te hebben… Bij terugkomst barst de bom!

Zwembad

Remco en Paula liggen samen in het zwembad. Remco besluit Paula even apart te nemen – helaas gebeurt dat wederom zonder camera’s – om haar te vertellen dat het niets wordt. “Er was iets dat op mijn hart zat, wat niet uitgesproken is, ook niet tijdens het bezoek van Patrick”, vertelt Remco later aan de crew. We horen vervolgens van Paula wat er precies besproken is.

'Ik zoek een sportvrouw'

Remco zocht me even op en toen hebben we eigenlijk even een praatje gemaakt. Ik merkte wel dat hij ietsje gespannen was. Het ging niet helemaal lekker”, blikt Paula terug. “En toen zei-ie eigenlijk van: ‘Ja, jij bent mijn match niet. Ik zoek een sportvrouw, iemand die echt van sporten houdt en we levelen niet.’”

'Remco is gefrustreerd'

Ondanks dat de MAFS-experts menen geen ‘mismatches’ af te leveren, denkt Remco daar toch echt heel anders over: “Remco is een beetje gefrustreerd, boos op de wetenschap, want hij had echt een sportvrouw verwacht”, meent Paula. Zij doet wel wat aan sport, “maar echt het sporten, wat hij wil, dat ben ik niet.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.