Candyman 2020 horrorfilm sequel Yahya Abdul-Mateen II

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Candyman 2020 horrorfilm sequel Yahya Abdul-Mateen II

Say my name… Bekijk de eerste trailer voor horrorfilm Candyman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! We hebben de eerste trailer voor Candyman 2020 voor je! Candyman is het (spirituele) vervolg van de gelijknamige horrorklassieker uit 1992. Verantwoordelijk voor deze sequel is Jordan Peele, die optreedt als producer.

Candyman 2020 met oude en nieuwe gezichten

Candyman 2020 film keert terug naar de buurt waar de legende begon: Cabrini-Green in Chicago. Alhoewel er wel een aantal oude bekenden te zien zullen zijn, wordt de hoofdrol in deze opvolger vertolkt door Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman en Matrix 4?).  Hij speelt een kunstenaar die geobsedeerd raakt door de legende van de seriemoordenaar. Andere rollen zijn weggelegd voor Teyonah Parris Colman Domingo en Nathan Stewart-Jarrett. Benieuwd geworden? Bekijk dan snel de eerste trailer voor Candyman, met Say my Name van Destiny's Child als super toepasselijke soundtrack! 

Candyman sequel van de hand van Jordan Peele

De originele Candyman-film werd geschreven en geregisseerd door Bernard Rose, die zijn script baseerde op een kort verhaal van Clive Barker genaamd The Forbidden. Zoals gezegd is Jordan Peele (Us, Get Out) betrokken bij deze opvolger. Candyman 2020 werd in 2018 aangekondigd. Het bleef lang stil rondom de film… Vandaag kregen we dus echter een trailer én een releasedatum. De nieuwe Candyman wordt op 12 juni in de Amerikaanse bioscoop verwacht. Hopelijk volgt snel een Nederlandse releasedatum!

Lees verder