Dexter, seizoen 9

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dexter, seizoen 9

Yes: Eerste teaser van nieuwe Dexter-afleveringen opgedoken!

|
|

Laatste update:

Wat doe je als het einde van een serie tóch niet bevalt? Juist, dan plak je er gewoon een mini-serie achteraan, zo moeten de makers van Dexter hebben gedacht! De eerste teaser hiervan is zojuist verschenen. 

Dexter was acht seizoenen lang te zien en stopte in 2013 met een open einde. Maar wie net als hoofdrolspeler Michael C. Hall vond dat dit één van de teleurstellendste eindes was uit de tv-geschiedenis, wordt nu op zijn wenken bediend met extra afleveringen! 

Tripje naar New York

In de miniserie van tien afleveringen (die ook kan worden gezien als 'het negende seizoen') keert Michael C. Hall terug in zijn rol als psychopaat Dexter, die alleen slechte mensen over de kling joeg. Hij bevindt zich aan het begin van de reeks in de staat New York nadat hij voor het laatst was gezien als houthakker in de wildernis van Oregon. Of er tijdens dit tripje in de miljoenenstad nog andere bekende castleden opduiken, is helaas nog niet bekend!

Terug naar de natuur

Wie niet kan wachten op een revanche op de season final heeft geluk. Zojuist is de eerste teaser verschenen! De korte video zoomt langzaam in op een bijl die vastzit op een boomstronk, terwijl Dexter zegt: "Er gaat echt niets boven teruggaan naar de natuur. Mijn natuur." Met die onheilspellende zin is het wachten op meer. Bekijk 'm hieronder.

Dexter zal naar alle waarschijnlijkheid dit najaar in première gaan.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder