‘Dexter’ weet niets van zijn eigen reboot!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Dexter’ weet niets van zijn eigen reboot!

‘Dexter’ weet niets van zijn eigen reboot!

|
|

Laatste update:

Dexter-ster Michael C. Hall wordt op straat constant benaderd door fans, die het hebben over een aankomende reboot van onze favoriete psychopaat. Hall zelf zegt echter niets van een revival te weten!

De acteur zegt zelf tegen Variety ‘af en toe wat gepruttel te horen over een reboot’ bij televisiezender Showtime. De ideeën die Hall zelf heeft gehoord vond hij niet interessant genoeg om serieus te overwegen.

Het betekent trouwens niet dat hij nooit meer verder wil als Dexter Morgan. ‘De wereld van Dexter is geweldig, en zoals we weten is het personage niet dood…’ Hall zegt er wel meteen bij dat hij ‘momenteel helemaal niet bezig is met Dexter, en een vervolg in de nabije toekomst niet ziet gebeuren’. Tja, daar moeten de fans het maar even mee doen!

Dexeptie

Dexter was een erg populaire misdaadserie over een psychopaat (Michael C. Hall) die alleen slechte mensen over de kling joeg. Na een paar ijzersterke seizoenen kakte de serie flink in, en werden de seizoenen nogal… inconsistent. Beregoede afleveringen werden gevolgd door misbaksels, waardoor miljoenen fans telkens dreigden te stoppen met kijken…

Het slot van Dexter werd helaas één van de teleurstellendste eindes uit de tv-geschiedenis… Maar: Dexter himself overleefde zijn levensgevaarlijke escapades. De kans op een reboot/sequelserie is dus net zo levend als de psychopatische politeagent zelf! Meestal zijn we niet zo te porren voor vervolgseries, maar als we terugdenken aan Dexter in zijn houthakkersoverhemd, denken we: ‘Mwa, die had een beter einde verdiend.’

Michael C. Hall is momenteel te bewonderen als John F. Kennedy in het tweede seizoen van The Crown, én hij speelt de hoofdrol in de Netflix-thriller Safe. Hoewel nieuwe slachtpartijen als Dexter Morgan nog niet in de steigers staan, sluit hij voor de toekomst niets uit!

Lees verder