Michael C. Hall ziet eventuele Dexter-reboot wel zitten

Veronica Superguide logo
Michael C. Hall ziet eventuele Dexter-reboot wel zitten

Michael C. Hall ziet eventuele Dexter-reboot wel zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie
'Tonight’s the night and it’s going to happen again, and again.' Of nou ja, misschien is vanavond niet de avond. Maar wie weet gaat het wel gebeuren: we hebben het over een Dexter-reboot!

Hoofdrolspeler Michael C. Hall is er in ieder geval wel voor te porren. ‘Wie weet. Met het einde in het achterhoofd bestaat er zeker een mogelijkheid dat Dexter terugkeert. Toch heb ik nog geen ideeën gehoord die ik goed genoeg vindt om voor terug te keren. Maar zeg nooit nooit.' 

Prima

Normaal gesproken worden we warm noch koud van reboots, maar gezien het abominabele einde van Dexter nog in onze geheugens gegrift staat, zouden we hiermee wel kunnen leven. Dit betekent overigens niet dat die reboot er ook daadwerkelijk komt. 

Safe

Voor wie z’n Michael C. Hall-fix eerder wil is er binnenkort de Netflix-serie Safe. Hall speelt een chirurg die na de dood van zijn vrouw zijn twee kids alleen moet opvoeden. Als een van de twee verwikkeld raakt in een bizar moordplot, komen er langzaam maar zeker diepe geheimen bovendrijven.

Lees verder