Michael C. Hall hoopt op betere Dexter-finale

Michael C. Hall in Dexter

Dexter-ster Michael C. Hall is dolblij dat de serie acht jaar na die... tja, nogal teleurstellende finale, tóch nog een ander einde krijgt. Hij ziet het recent aangekondigde extra seizoen als een mooie kans om het goed te maken met de teleurgestelde fans.

Dat zegt hij in een interview met The Daily Beast. Het laatste seizoen van Dexter, met als 'hoogtepunt' de finale, wordt door veel fans als desastreus gezien. Ook Michael zit in dat kamp!

Hopen op een betere finale

"Ik hoorde bij de groep mensen die zoiets had van: wat is er in godsnaam met die gast gebeurd?", zo vertelt Michael in het interview. "Net als zij heb ik altijd de hoop gehouden dat er ooit een bevredigender einde zou komen. Dus ik ben blij dat we nu de kans krijgen dat te maken."

Het nieuwe Dexter seizoen

Want, inderdaad: het Dexter Morgan-boek is nog niet dicht! Afgelopen oktober kondigde zender Showtime aan dat Dexter terugkomt voor een soort van negende seizoen dat eigenlijk een miniserie is. Net als Michael keert ook producent en showrunner Clyde Phillips terug. Hij gaf in een eerder interview met THR al wel aan dat het originele einde van Dexter gewoon blijft staan. Dat is geen 'droom' of iets dergelijks. "We’re not going to betray the audience and say, ‘Whoops, that was all a dream.’ What happened in the first eight years happened in the first eight years."

De Dexter-revival staat gepland voor een release aan het einde van dit jaar. De originele serie staat trouwens op Amazon Prime. Meer kijktips? Dit zijn de allerbeste series die nu op Amazon Prime staan!