Eerste kandidaten Het Perfecte Plaatje bekend!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste kandidaten Het Perfecte Plaatje bekend!

Eerste kandidaten Het Perfecte Plaatje bekend!

|
|

Laatste update:

Kijk eens naar het vogeltje! De eerste kandidaten van het nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje zijn bekendgemaakt! Welke BN’er wordt de allerbeste amateurfotograaf?

Jurylid/fotograaf William Rutten meldde vandaag de eerste drie deelnemers aan de fotoshow. Het gaat om presentatrice Patty Brard, topkok Herman den Blijker en zanger/acteur Jim Bakkum. De andere fotografen worden later bekendgemaakt.

Het Perfecte Plaatje

Het vorige seizoen leverde prachtige foto’s én afleveringen op. Blote Tygo, Gordon die ruziede met een paard en Estelle Cruijff die wilde plannen heeft voor een ‘erotische shoot’. Estelle won het vorige seizoen nipt van Youtuber Giel de Winter.

Dat er een nieuw seizoen aankwam was al bekend: de opnames zijn momenteel bezig, of beginnen zeer binnenkort. Waarschijnlijk keert Het Perfecte Plaatje dit najaar terug bij RTL4.

Het Perfecte Reisje

De chemie tussen Gordon en Estelle was afgelopen seizoen enorm, waarna het duo een reisprogramma mocht doen, Gordon en Estelle: Weg Ermee! Het programma beviel met name Gordon uiteindelijk niet. Naast de kijkcijfers bleken sommige voorzieningen op trip in Engeland benedenmaats. Volgens Weekend beende Gordon woest naar het dichtsbijzijnde vliegveld.

Dat waren dus de ‘productionele uitdagingen’ waar RTL over sprak!

Lees verder