Nieuw seizoen voor fotografieshow Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw seizoen voor fotografieshow Het Perfecte Plaatje

Nieuw seizoen voor fotografieshow Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

De fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje krijgt een derde seizoen. Dat wordt weer scherpstellen, mise-en-scène en veel onderbroekenlol met bekende Nederlanders!

Het Perfecte Plaatje was afgelopen najaar een behoorlijk succes voor RTL4. Onder leiding van Tijl Beckand, en met hulp van professionele fotografen, probeerden BN’ers creatieve, technisch sterke foto’s te maken. De creatieve zoektochten leverden ook nog eens prima televisie op.

Say cheese!

Hoogtepunten van afgelopen seizoen vormden o.a. het (p)er(f)ecte plaatje van een blote Tygo Gernandt. De acteur kreeg het ook nog aan de stok met een hondje, tot hilariteit van Gordon. Estelle Cruijff bleek erg ad rem én fanatiek! Als ze niet bijna verdronk, fantaseerde ze hardop over een... sensuele naaktshoot.

Winnares Estelle bleek zó’n leuk duo te vormen met Gordon, dat ze een eigen reisprogramma kregen: Gordon & Estelle: Weg Ermee!

De opnames voor het nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje beginnen in mei. Waarschijnlijk is de fotowedstrijd dit najaar weer terug bij RTL4. Wie dit seizoen meedoen aan de show is nog niet bekendgemaakt.

Lees verder