Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren Expeditie Robinson

Is de eerste Expeditie Robinson-kandidaat bekend?

|
|

Laatste update:

We weten wanneer het nieuwe seizoen Expeditie Robinson begint, en mogelijk óók de identiteit van één van de kandidaten. Volgens Veronica Inside doet radio-DJ Wietze de Jager wéér mee aan de survivalshow.

In het radioprogramma Veronica Inside kwebbelde Niels van Baarlen lekker over de deelname van Wietze de Jager. “Ik hoorde dat hij daar in zit! Hij zag er zo uitgemergeld uit.” Volgens collega Bas Nijhuis was de discjockey ook een tijdje van Instagram verdwenen, maar was het eigenlijk niet de bedoeling dat al bekend werd wie meedeed aan de survivalshow. Van Baalen: “Waren de deelnemers al bekend? Ik zie iedereen nee schudden.”

Van Baalen bracht ook Wilfred Genee nog even in verlegenheid: “Jij weet meer namen. Ik zie het aan je!” Genee: “Nee, dat kan echt niet!”

Win het weekend van je dromen!

Een belangrijke kanttekening is dat Wietze de Jager in 2015 al meedeed aan Expeditie Robinson. Door toedoen van Danny Ghosen vloog de DJ er als tweede uit, terwijl hij van tevoren dacht dat hij al de baas van het eiland was!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Expeditie Robinson 2021

Eerder deze week maakte RTL al bekend dat het nieuwe seizoen Expeditie Robinson op 29 augustus van start gaat. Waar eerdere reeksen zich in de tropen afspeelden, trok de expeditie dit jaar naar Kroatië. Wat dichter bij huis en minder exclusief maar na een coronajaar in de achtertuin tekenen we ervoor!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus te zien op RTL4, vanaf 20:00 uur. De populaire show wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

Lees verder