gtst goede tijden slechte tijden logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
gtst goede tijden slechte tijden logo

Eerste beelden nieuw seizoen GTST beloven spanning en sensatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Zet je schrap! Een oude bekende staat klaar om Meerdijk op zijn kop te zetten… We hebben vandaag de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) voor je!

Nieuwe afleveringen van GTST in aantocht

Na een veel te lange corona-zomerstop keert Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) gelukkig bijna terug met verse afleveringen. Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 31 augustus te zien op RTL 4. We lichten vandaag alvast een klein tipje van de sluier op. Op de nieuwe beelden is namelijk te zien dat een oude bekende haar opwachting zal maken in Meerdijk...

Billy komt de familie Sanders halen

Janine en Ludo Sanders – nog steeds mét baard! – beloven het in het nieuwe seizoen van de soap aan de stok te krijgen met Billy de Palma (gespeeld door Lone van Roosendaal). Dat belooft uiteraard een hoop spanning en sensatie! Wat er verder staat te gebeuren in GTST blijft nog even geheim. Wel weten we dat het coronavirus de weg naar Meerdijk nooit gevonden heeft en dat we het voortaan moeten stellen zonder Lucas Sanders (Ferry Doedens), die na onenigheid de set voorgoed moest verlaten.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 31 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. De afleveringen zijn uiteraard ook via Videoland te checken.

Lees verder