just say yes, yolanthe cabau, jim bakkum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
just say yes, yolanthe cabau, jim bakkum

Dit zijn de eerste beelden van Nederlandse Netflix-film Just Say Yes

|
|

Laatste update:

Vandaag zijn de eerste beelden van Netflix-film Just Say Yes naar buiten gebracht. Yolanthe Cabau schittert in de hoofdrol en een Nederlandse romcom is natuurlijk niet compleet zonder Jim Bakkum.

Andere acteurs die we gaan zien in de Netflix Original zijn Noortje Herlaar en Pip Pellens. Ook rapper Josylvio heeft een rol weten te bemachtigen. De film wordt gemaakt door de makers van F*ck De Liefde.

Waar gaat Just Say Yes over?

De romcom gaat over Lotte (Yolanthe Cabau) die al haar hele leven bezig is met het plannen van haar bruiloft. Alles staat klaar, maar dan blaast haar verloofde Alex (Juvat Westendorp) het feest last minute af. Lotte wil maar één ding en dat is haar bruiloft redden. Ze wordt geholpen door haar collega Chris (Jim Bakkum) die ervoor zorgt dat Lotte weer helemaal opbloeit.

We hebben een podcast met kijktips!

Kan je niet wachten tot deze nieuwe film? Check hier de 25 beste Nederlandse romcoms ooit. Als je die heerlijke films alleen voor Jim Bakkum kijkt (stiekem doen we dat allemaal), hebben we zijn beste films ook even voor je op een rijtje gezet.

Just Say Yes is vanaf 2 april te zien op Netflix!

Lees verder