Een Huis Vol: Familie Jelies verkoopt huis, heeft ‘grote plannen’

Het populaire programma Een Huis Vol is een regelrechte hit! Miljoenen mensen zijn razend benieuwd hoe enorm grote huishoudens het dagelijks leven in goede banen leiden. De familie Jelies uit Een Huis Vol zegt grote plannen voor de toekomst te hebben en zet nu hun huis te koop!

De Familie Jelies in Een Huis Vol

De familie Jelies verbaast kijkers van Een Huis Vol regelmatig. Vader Johan en moeder Janneke runnen hun huishouden met negen kinderen op een positieve manier, met hard werken en veel dankbaarheid. Het leven leek goed in de Noordoostpolder, maar de familie blijkt nu wilde plannen te hebben! Hun huis met acht kamers staat sinds deze week te koop, maar hoe hun toekomst eruit ziet blijft een mysterie.

God heeft de pen in handen

Volgens vader Johan staat er iets groots te gebeuren, maar kan hij daar nog niet veel over vertellen. “Het was de bedoeling om het al eerder te vertellen, maar dat lukt gewoon echt even niet. Anders hadden we jullie al lang op de hoogte gebracht. Al hebben wij nog zulke grote plannen, één ding heb ik geleerd de afgelopen weken. Wij hebben het potlood in handen, dus het kan nog uitgegumd worden, maar God heeft de pen in handen.”

Familie Jelies in Ik Vertrek?

Onder de Instagram-post reageren blije fans van de familie, maar mensen maken zich ook een beetje zorgen. De familie wordt gebombardeerd met vragen over hun toekomst. Gaan ze soms emigreren, net als de familie Kraan uit Een Huis Vol? Zulke speculaties worden door anderen weer tegengesproken. Kan de familie wel weg uit de buurt van hun geliefde Urk?

Wat de familie ook van plan is, het klinkt nogal groot! Hopelijk horen we snel meer, of zien we wat er gaat gebeuren in een nieuw seizoen van Een Huis Vol!