Familie Jelies IKEA

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Jelies IKEA
Een Huis Vol

Een Huis Vol-kijkers gaan stuk om familie Jelies in de IKEA: 'Heerlijk die twee!'

|
|

Laatste update:

In Een Huis Vol is het is tijd dat baby Johni de slaapkamer van pa en ma Jelies verlaat. Maar dan begint de puzzel: waar laat je het negende kind? Er wordt even over gebrainstormd, maar Janneke staat er niet echt om te springen. “Weet je waarom jij het niks vindt Janneke, omdat dit de laatste is”, zegt Johan. “Niet te ver gaan hè, Johan”, zegt Janneke terwijl ze de tranen probeert binnen te houden.

Een stapelbed

Als Johni straks groter is, kan ze een kamer delen, maar daar is ze nu echt nog te klein voor. De beste tijdelijke optie blijkt tóch drie kinderen (Williene, Janna en Carolien) op één kamer. Oftewel: er moet een stapelbed komen. Op naar de IKEA dus! En je weet het: als je naar de IKEA gaat, kom je stiekem altijd met veel meer rommel thuis.

Stuur maar een Tikkie

Met vier kinderen in de bus gaan ze richting de IKEA in Zwolle. Natuurlijk loopt Janneke nog tegen allemaal andere handige spulletjes aan. Een molton, een hoeslaken, een dekbedje en kussentje voor Johni, en wat hadden we ook alweer nog meer nodig? Oh ja, een stapelbed. De kijkers smullen van het uitje naar de IKEA op Twitter. Vooral als Janneke haar man om probeert te kopen met een kleed. “Die betaal ik”, lacht ze. “Stuur maar een tikkie!”

Morgen is alweer de laatste aflevering van dit seizoen van Een Huis Vol. En er rest nog maar één vraag: hoeveel schroefjes gaat Johan morgen overhouden?

Krijg je geen genoeg van de familie Jelies? Een tijdje geleden gingen we langs bij de familie van elf!

 

Meer weten over de gezinnen in Een Huis VolWe zochten voor je uit waar je hen op social media kunt volgenHet laatste nieuws houd je daarnaast natuurlijk bij op onze overzichtspagina

Je ziet Een Huis Vol elke dag om 19:00 uur op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder