Een Huis Vol familie Zeldenrust

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een Huis Vol familie Zeldenrust
Een Huis Vol

Een Huis Vol: dagjes weg én kennismaken met de familie Zeldenrust

|
|

Laatste update:

Nu de zomervakantie op volle toeren draait, biedt het programma Een Huis Vol weer een klein beetje perspectief. Als zij het kunnen met acht, negen en elf kinderen, dan wij ook, toch?!

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Een Huis Vol staat weer een hoop te gebeuren: de familie Jelies gaat een dagje weg, paps en mams Buddenbruck gaan op date én de Cudoghammetjes ontdekken of zij in de wieg zijn gelegd voor wintersport. Ook ontmoeten we de familie Zeldenrust. De kijkers zitten er weer helemaal klaar voor!

 

 

Familie Zeldenrust

Ah, daar zijn ze dan: de familie Zeldenrust. De eerste grapjes over de naam zijn al gemaakt, maar ook de voornamen van de gezinsleden zijn opmerkelijk te noemen. Alle namen van de gezinsleden beginnen met een J, oftewel: de tien J’s. Het plan begon ooit met vier kinderen… en dat is ‘ietsje’ uit de hand gelopen. “Maar ja, het kriebelde nog steeds.”

Familie Cudogham

De familie Cudogham dacht altijd dat wintersporten niks voor hen was. Maar ze gaan het toch een keer proberen! Met z’n allen naar Snow World. En dat is behoorllijk dolle pret. Alle kinderen in de juiste kleding hijsen, iedereen op de juiste plek krijgen, het is nogal een opgave.

Papa Iven is al doodop voordat het écht begint. “Ik vind het heel knap hoor, mensen met kleine kinderen die met ze gaan wintersporten. Ik denk dat ik om 13.00 uur ’s middags al aan de après-ski zou moeten.”

Famillie Buddenbruck

Rob en Thalia genieten een dagje zonder de kinderen. “Je moet ook soms de batterij opladen.” Rob knikt: “Sprookjeshuwelijk”, zegt hij. Maar Thalia weet precies waar hij het over heeft… Daarnaast hebben ze ook nog massage én werken ze aan ‘de binnenkant’ bij een medium. Een emotioneel moment, vooral voor Thalia. 

Familie Jelies

De familie Jelies gaat met het gezin op stap. Met negen kinderen is dat nogal een uitdaging. Janneke en Johan vinden het belangrijk om hun geloof mee te geven aan hun kinderen, daarom gaan ze naar een christelijke escaperoom, op bezoek bij een kerk en als afsluiter uiteten.

Met de hele club genieten ze in het restaurant na van de fantastische dag die ze hebben gehad. “Over twintig jaar zit hier het dubbele, hebben ze allemaal een partner, en dan hebben we er nog gewoon een extra tafel bij. Als een legermacht komen wij hier binnen, met al mijn schoonzonen,” lacht pa Jelies trots.  

Je ziet Een Huis Vol elke werkdag om 19:00 uur op NPO1. Hier lees je ons interview met de elfkoppige familie Jelies.

Wil je niets missen? Volg hier alles rondom Een Huis Vol.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder