• Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle Jill Goede werd enorm onzeker van andere deelneemsters

Echte Meisjes in de Jungle is begonnen en dat zorgde voor flinke ontlading bij deelneemster Jill Goede. Ze praat openhartig op Instagram over hoe onzeker ze was tijdens de opnames, met name over haar uiterlijk. “Zij stappen gelijk mooi hun bed uit.”

Jill Goede

Jill won Big Brother en werd daarom gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle (dat tevens de comeback van Valerio Zeno is). Op Instagram bedankt ze iedereen voor de positieve berichtjes over de eerste twee afleveringen, die nu op Videoland staan. Wel geeft ze toe dat ze enorm onzeker was over de deelname. Naarmate het avontuur dichterbij kwam werd ze alleen maar “onzekerder en onzekerder”.

Mooi uit bed

Ook de andere schoonheden deden haar de moed in de schoenen zakken. Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit.”

Janken

En wat heb ik lopen janken”, schrijft ze verder. Mijn telefoon werd afgepakt en ik was weer een klein meisje, dat opkeek tegen al die mooie meiden in de jungle.

Het duurde een paar dagen voor ze zich thuis voelde in de groep. Daarna ging het wel stukken beter en leerde ze leuke nieuwe mensen kennen. “Ik dacht: Ik mag er ook wel zijn om wie IK ben.

Gelijk vechten

Echte Meisjes in de Jungle staat op Videoland en begon met een knal. Letterlijk want twee dames begonnen te vechten! De eerste twee afleveringen kan je nu zien.