Prepare For Takeoff met deze Dumbo sneak peek trailer

Veronica Superguide logo
Prepare For Takeoff met deze Dumbo sneak peek trailer

Prepare For Takeoff met deze Dumbo sneak peek trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Aan de ene kant kijkt iedereen reikhalzend uit naar de live action remake van The Lion King, aan de andere kant vreest iedereen inmiddels het ergste voor Aladdin. Al deze Disney-fans lijken echter één film helemaal vergeten te zijn: Dumbo! Hoogste tijd voor een opfrisser, in de vorm van een nieuwe trailer.

Dumbo versie 2.0

De live action-versie van Dumbo is van de hand van Tim Burton. En het lijkt erop dat de regisseur zijn eigen draai mag geven aan de Disney-klassieker. Het originele verhaal uit 1941 is namelijk bijna geheel veranderd! Michael Keaton speelt de rijke industrieel V.A. Vandemere, die het kleine olifantje wil exploiteren. Oorlogsveteraan Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen zijn echter van plan daar een stokje voor steken. Om Dumbo te beschermen, werken ze samen met trapeze-artieste Colette Marchant (Eva Green).

Alle Disney-films in 2019 en 2020 op een rijtje

Wij verwachten een film vol magie, humor en avontuur! 27 maart staat zodoende geblokkeerd in onze agenda’s. Vanaf die datum kun je Dumbo namelijk checken in de bioscoop. Niet lang daarna verschijnen Aladdin en The Lion King. Dat je als Disney-fan de komende jaren sowieso goed aan je trekken komt, blijkt wel uit onze lijst met Disney-films in 2019 en 2020.

Lees verder