Dude! Bill & Ted 3 data bevestigd door Keanu Reeves en Alex Winter

Veronica Superguide logo
Dude! Bill & Ted 3 data bevestigd door Keanu Reeves en Alex Winter

Dude! Bill & Ted 3 data bevestigd door Keanu Reeves en Alex Winter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met een video brachten Keanu Reeves en Alex Winter het nieuws naar buiten dat er een nieuwe Bill & Ted gaat komen (wisten we al, soort van). Maar nu komen ze met concrete data én een persoonlijke boodschap. Bijna 30 jaar na hun tweede film, Bogus Journey, is het tijd voor deel 3: Bill & Ted Face The Music.

Terug van heel lang weggeweest

Yeah dude! Het is behoorlijk lang geleden dat Bill & Ted in de bios was, dus als je weet hoe gaaf deze comeback is verraadt dat wel je leeftijd. De productie is gepland voor de zomer en 21 augustus 2020 staat voorlopig in de agenda als release datum. Maar nu naar die video, waarin de twee hoofdrolspelers van toen, en nu, de film aankondigen en fans bedanken voor hun steun. Wij zijn er blij mee, bij Superguide stond de film niet voor niets in het lijstje 'De 5 beste rollen van Keanu Reeves'

Tijdreizigers

In 1989 speelden de toen nog onbekende acteurs, ene Keanu Reeves en Alex Winter samen in Bill & Ted's Excellent Journey. Een heerlijke flauwe, lolbroeken-comedy waarin de twee niet zo intelligente jongens tijdreizen met een telefooncel. Jawel, dat was heel normaal in de 80's. In 1991 kwam er een vervolg genaamd Bill & Ted’s Bogus Journey. Deze films horen in je cult-kastje. Kijk hier de trailers voor je eigen reis in de tijd. 

Deel 1: Bill & Ted's Excellent Journey

Deel 2: Bill & Ted’s Bogus Journey

Lees verder