Dragon's Den

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dragon's Den

Dragons' Den terug met nieuwe presentator!

|
|

Laatste update:

De populaire ondernemersshow Dragons' Den keert terug! Sander Schimmelpenninck is er in het nieuwe seizoen niet bij, maar zijn vervanger is een oude bekende: Jort Kelder.

Schimmelpenninck stopte in augustus met de presentatie van de talkshow Op1, omdat hij deze rol niet zo prettig vond. “Ik vind het gewoon leuker om dingen te maken en vrijheid te hebben daarin.” Schimmelpenninck zei Dragons' Den nog wél te willen doen, maar ook dáár wordt hij in het nieuwe seizoen vervangen door... Jort Kelder.

Dragons' Den is terug!

Kelder presenteerde de show járen geleden al en heeft dus best ervaring met het temmen van de ‘dragons’. Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf 4 maart te zien op NPO1. Volgens de makers zoeken de kandidaten grotere bedragen dan in de voorgaande seizoenen. Veel van hen timmeren al een tijdje aan de weg en zoeken naar groeikapitaal in plaats van startkapitaal... De spanning wordt dus nóg hoger dan we gewend zijn.

Vorig jaar kwam de populaire show een beetje in opspraak toen kandidaten achteraf klaagden over hun behandeling. In Dragons' Den wordt de indruk gewekt dat de investeerders de ene deal na de andere sluiten, maar veel kandidaten worden achteraf afgewimpeld! Aan de andere kant: soms gaat het tijdens de opnames totaal mis, maar scoren de kandidaten tóch een investering!

Lees verder