Familie Crawley in Downton Abbey 2 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Crawley in Downton Abbey 2 2021

Nieuwe bioscoopfilm Downton Abbey in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is een mooie dag voor de fans van Downton Abbey. Er wordt namelijk druk gewerkt aan gloednieuw hoofdstuk van dit geliefde kostuumdrama.

Familie Crawley

In 2019 maakte Downton Abbey de sprong van het televisiescherm naar het witte doek. Voor de fans was het natuurlijk genieten om hun favoriete personages in een fraaie bioscoopfilm te zien schitteren. Een waardig afscheid van het populaire kostuumdrama, zou je denken. Maar het verhaal van de familie Crawley is nog lang niet ten einde…

Publieksfavorieten

Vandaag werd bekend dat Downton Abbey 2 in de maak is. Publieksfavorieten als Robert Crawley (Hugh Bonneville), Lady Edith Crawley (Laura Carmichael) en Charles Carson (Jim Carter) zullen daarin opnieuw hun opwachting maken. Maar er is ook ruimte voor nieuwe gezichten. Zo zijn onder anderen Hugh Dancy (Hannibal), Laura Haddock (White Lines) en Dominic West (The Wire) te zien in Downton Abbey 2.Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Britse aristocraten

Helemaal verrassend is de aankondiging van Downton Abbey 2 ook weer niet. De eerste bioscoopfilm rondom de Britse aristocraten was een enorme hit. En producent Gareth Neame liet toen al doorschemeren dat het wat hem betreft niet bij één speelfilm zou blijven. Als alles volgens plan verloopt, draait Downton Abbey 2 met de kerstvakantie al in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder