Downton Abbey film poster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Downton Abbey film poster

Downton Abbey-film nu al een groot succes

|
|

Laatste update:

Ook al gaat de langverwachte Dowton Abbey-film pas op 12 september in première, het is nu al duidelijk dat de film een doorslaand succes gaat worden. Universal Pictures heeft namelijk bekend gemaakt dat de ticketvoorverkoop als een tierelier gaat. In Amerika heeft de speelfilmversie van deze populaire tv-serie in de eerste dag van de voorverkoop al meer kaartjes verkocht dan er van grote films als Mamma Mia! Here We Go Again en Once Upon a Time... in Hollywood in de voorverkoop verkocht werden.

Ook in Nederland al tickets te koop

Erik Davis, de grote baas van de Amerikaanse ticket-site Fandango, weet niet wat hij meemaakt: “Deze voorverkoop op de eerste dag behoort tot de beste die we dit jaar gezien hebben”. Hoe hard het in Nederland gaat met de voorverkoop is nog niet bekend, maar ook hier kunnen fans van de familie Crawley al hun kaartjes kopen via de officiële Nederlandse site van de film.

Bioscoopfilm al in 2016 bevestigd

Deze populaire Britse dramaserie liep van 2010 tot en met 2015. Al vrijwel meteen na het zesde en laatste seizoen gingen er geruchten over een bioscoopfilm, en de komst hiervan werd al in 2016 bevestigd. Toch duurde het nog tot 2018 voordat de opnames eindelijk van start gingen, vermoedelijk omdat het even duurde voordat alle oude castleden opnieuw tegelijk beschikbaar zouden zijn. Maar over drie weken is het dan eindelijk zover!

Lees verder