Doutzen Kroes, commentaar, corona

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doutzen Kroes, commentaar, corona

Doutzen Kroes door het stof na bedanken coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Doutzen Kroes is op Instagram diep door het stof gegaan na het plaatsen van een 'bedankje' aan het coronavirus. Volgens het model was het puur om de natuur te eren, maar haar volgers konden het niet zo waarderen. 

"Ik heb mijn vorige post verwijderd", zegt Doutzen in een video op haar Instagram Stories. "Ik kreeg boze reacties van mensen die zijn gekwetst door mijn bericht. Dat is nooit mijn bedoeling geweest."

Het spijt me

Het model wilde met het misplaatste 'bedankje' juist haar volgers inspireren. "Het is nooit bedoeld als manier om iemand te kwetsen. Het was bedoeld ter inspiratie, als hoop. Ik probeer altijd van iets negatiefs iets positiefs te maken, iets lichts" Ze ontkent dan ook zeker niet dat  er een probleem is. "Ik weet dat er mensen doodgaan en dat er mensen bang zijn. Dokters werken 24 uur per dag. Het spijt me echt als ik mensen heb pijn gedaan."

Eerdere berichten van BN'ers

Doutzen is niet de eerste en enige BN'er die misschien niet heel slim uit de hoek komt na het plaatsen van een bericht over corona. Eerder gaf André aan dat hij misschien 'te licht' denkt over het virus, nadat hij erop werd aangesproken. Henny Huisman kwam met een verbijsterend lied en ook Gordon gaf advies waar we liever niet naar luisteren. Soms kun je maar beter je mond houden om de vrede te bewaren! 

Lees verder