Dit zijn de vijf finalisten van Big Brother 2023

De vijf overgebleven Big Brother-kandidaten staan in de allesbeslissende finaleweek! We vertellen je graag wie dat zijn én wie op het laatste moment afviel. Was dat Danny, Jolien of Lindsey?

big brother laatste zes kandidaten
© RTL 5

Danny, Jolien of Lindsey, een van deze drie kandidaten moest vanavond het Big Brother-huis verlaten. Niemand wilde naar huis… Logisch want de overgebleven kandidaten beginnen aan de finaleweek! We zullen je niet langer dan nodig in spanning houden. Omdat Danny vanavond de minste stemmen van het publiek ontving, moest hij zijn koffers pakken.

Danny is terug... en weer weg

Danny kwam eerder deze maand weer terug in het huis, omdat de verhouding tussen het aantal Nederlanders en Vlamingen nogal scheef was geraakt. Zo ging Chiara wegens privéomstandigheden naar huis lees daar hier meer overen liet Rob zijn lichaam het langzamerhand steeds meer afwetenDanny's comeback zorgde voor forse kritiek van kijkers, die zich vanavond dus opnieuw tegen hem uitspraken.

Finaleweek Big Brother

Met het vertrek van Danny zijn de finalisten van Big Brother bekend! Jason, Charlotte, Bart, Jolien en Lindsay hebben samen de allesbeslissende finaleweek gehaald. Let op: je kunt nu al stemmen op je favoriet. Maandag sluiten de lijnen, waarna er alweer een kandidaat naar huis wordt gestuurd.

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op de zender. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland