Oud-bewoner weer terug in Big Brother-huis

Omdat Chiara Big Brother verliet, zijn er nog maar twee Nederlanders over in het huis. Omdat de verhoudingen daardoor nogal scheef zijn, mocht er een Nederlandse oud-bewoner terugkomen!

Big Brother Chayron, Chelsea en Danny
© RTL 5

Chiara verliet wegens privéomstandigheden het Big Brother-huishier vertelt ze meer over haar vertrek. Haar vertrek had grote gevolgen voor de samenstelling van de deelnemers: er zijn nog maar twee Nederlanders over! Vorige week vertrok Rob immers ook al vrijwillig. Vanavond mochten kijkers daarom een Nederlandse oud-bewoner terug stemmen.

Danny en Ias

Drie Nederlandse oud-bewoners zagen het wel zitten om hun Big Brother-deelname nieuw leven in te blazen, namelijk: Chayron, Chelsea en Danny – alleen Angelique sloeg de uitnodiging van het programma af. Een van deze drie ging vanavond live het huis weer in! Uiteindelijk kreeg Danny de meeste stemmen van het publiek, zodat hij zijn comeback mocht maken. 

Helaas moest er ook nog iemand vertrekken... Van de drie genomineerden kreeg Ias de minste stemmen. Hij moest dus zijn koffers pakken.

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op de zender. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland