Chiara uit Big Brother laat van zich horen na onverwachts vertrek

Gisteren ging er een grote schok door hetBig Brother-huis: deelnemer Chiara moest onverwachts de realityserie verlaten. Op haar Instagram-pagina komt ze met een reactie en laat ze weer iets van zich horen.

Chiara Big Brother
© RTL Beeldbank

Het enige wat we tot nu qua informatie hadden was een Instagram-bericht van Big Brother zelf, waarin duidelijk werd dat het vertrek van Chiara te maken had met privéomstandigheden.

Reactie op Instagram 

Nu komt ze dus zelf met een reactie en zegt ze dat ze bij haar familie is.‘’Bedankt voor de lieve, betrokken reacties. Ik ben bij mijn familie; dat is voor mij het belangrijkst. Ik probeer snel bij jullie terug te komen om vragen te beantwoorden. Voor nu veel liefs.'’ Net zoals in de reactie van het programma die gisteren werd gepubliceerd, zijn we dus niet heel veel wijzer als het over de details gaat.

Big Brother-huis

Naast Instagram, laat ze ook wat van zich horen in het Big Brother-huis, waar de kandidaten zich ook afvroegen waarom Chiara het huis had verlaten. Hier gaat ze ook niet in op de details, maar laat ze weten dat ze de kandidaten weer zal zien in de finale, en dat ze haar coins aan Jolien zal geven.

Instagram story Chiara Big Brother
© Instagram @csdiddu

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op de zender. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland