Married At First Sight MAFS Carlo Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married At First Sight MAFS Carlo Boszhard

Dit Married at First Sight-stel is alweer vijf jaar getrouwd

|
|

Laatste update:

Oké, de Married At First Sight-cupido schiet wel eens mis… Maar als het raak is, is het ook goed raak! Dat bewijzen Patty en Bram wel. Het stel trouwde in het allereerste seizoen van MAFS en is vijf jaar na dato nog steeds samen!

MAFS-Bram en Patty al 5 jaar samen

Terwijl we smachtend wachten op de nieuwe afleveringen van Married at First Sight, blikken we even terug op het allereerste seizoen van het datingprogramma. Een van de stellen die destijds blind in het huwelijksbootje stapte, viert vandaag namelijk een bijzonder jubileum! Het gaat om Bram en Patty, die alweer vijf jaar dolgelukkig getrouwd zijn. Bram staat op Twitter (via RTL Boulevard) stil bij zijn trouwdag:

"Wat hebben wij een hoop meegemaakt"

“Vijf jaar geleden zagen we elkaar voor 't eerst op onze bruiloft. Wat hebben wij een hoop meegemaakt in die jaren. Mooie dingen, verdrietige momenten, prachtige vakanties en als hoogtepunt sinds 13 augustus 2019 ons wondertje Puck. Ik houd van jou schatje”, schrijft de oud MAFS-deelnemer. Bram en Patty zijn de enige deelnemers uit het eerste seizoen die daadwerkelijk getrouwd zijn gebleven.

Zoals gezegd, schiet de Married At First Sight-cupido ook wel eens mis… Dat geldt ook voor het meest recente seizoen. Neem kersverse vader Robin, die toch geen match bleek met Kimberly. Ook noemen we (de zwangere!) Sanne en Thierry, die het samen ook niet wisten te redden.

Lees verder