Beste Zangers 2021: kun jij de artiesten spotten?

Jan Smit

Presentator Jan Smit dropte zojuist de eerste teaser voor Beste Zangers 2021. Nu hebben we een releasedate én de silhouetten van de nieuwe deelnemers; kun jij ze spotten?

Jan Smit is weer terug als presentator van de reguliere Beste Zangers, al zagen we 'm laatst natuurlijk ook weer terug in die geweldige Songfestival-special inclusief Stef Bos met een bizarre anekdote en een vlammend optreden van Floor Jansen. Maar goed: er staat weer een nieuwe originele reeks voor de deur en we weten misschien al wie er meedoen! 

Releasedate Beste Zangers 2021

Nederlands bekendste zangprogramma keert op 2 september terug op NPO 1, zo maakte Jan Smit bekend in het filmpje hieronder. Dit keer echter geen broeierige, tranen veroorzakende Ibiza-sferen. Het programma is opgenomen op een landgoed in Limburg, vermoedelijk wegens corona-beperkingen. Waarschijnlijk gaat het hier om dezelfde locatie als de Songfestival Special; die vond ook plaats in Limburg.

Wie doen er mee aan Beste Zangers 2021?

In het filmpje van Jan zie je ook de nieuwe deelnemers staan. Uiteraard krijgen we alleen hun vervaagde silhouetten te zien, maar... we kunnen er wel wat uit opmaken. Zo denken twitteraars al zeker te weten dat Roel van Velzen helemaal rechts staat. Ook spot men een hoed bij een van de zangers, wat zou kunnen betekenen dat Rob Dekay meedoet. Ook Romy Monteiro wordt genoemd. Nou, raden maar jongens!

De deelnemers zullen op een later moment officieel bekend worden gemaakt, maar tot die tijd kun je lekker speculeren!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.