Stef Bos in Beste Zangers Songfestival op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stef Bos in Beste Zangers Songfestival op NPO 1

Stef Bos deelt bizarre anekdote in Beste Zangers Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Dé smaakmaker van het vorige Beste Zangers-seizoen, Stef Bos, kwam vanavond terug voor de Songfestival-special op NPO 1 - die weer bomvol pareltjes zat. Wat we ook niet snel zullen vergeten: een bizarre anekdote van Stef. Hij stond zonder dat 'ie het wist oog-in-oog met een van de bekendste zangeressen aller tijden.

Vorig jaar rockte Thomas Berge Duncan Laurence's Arcade en nu coverden Rolf Sanchez, Romy Monteiro, Glen Faria, Tania Kross, Buddy Vedder én dus ook Stef Bos oude Songfestival-nummers. Stef zong een vertaling van Céline Dions winnende Songfestival-nummer van 1988, 'Ne Partez Pas Sans Moi'.

De iconische artiest bleek ook het onderwerp van een geweldige en bizarre anekdote van Stef!

Songfestival-afterparty

Stef nam ons mee terug naar 1989. Zijn toenmalige vriendin Ingeborg kwam bij het Songfestival in Zwitserland (1989) uit voor België met het door Stef geschreven nummer 'Door De Wind', waar Sanne Hans in het vorige Beste Zangers-seizoen een dikke hit mee scoorde. Stef stond al die jaren geleden ook zelf op het podium als achtergrondzanger. Hij ging later ook naar een afterparty, waar... iets bijzonders gebeurde. 

Vreemde ervaring

"En toen gebeurde er iets heel vreemds", zei Stef op een gegeven moment. "Ik stond te praten met een zeer aangename dame", herinnert hij zich. Het was een Française dus hij kon zijn Frans een beetje 'upspicen'. "Ik stond daar een uur mee te praten." Stef dacht: met wie praat ik nu eigenlijk? Hij besloot het te vragen. Wat bleek? Hij stond al die tijd tegenover de winnares van het jaar ervoor! "En toen bleek dat ik al een uur met Céline Dion aan het praten was!

De verbaasde gezichten van Jan en Rolf waren echt een mood:

Stef Bos deelt bizarre anekdote in Beste Zangers Songfestival

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder