Floor Jansen van Nightwish in Beste Zangers: Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floor Jansen van Nightwish in Beste Zangers: Songfestival

Floor Jansen deelt gesneuveld optreden Beste Zangers: Songfestival

|
|

Laatste update:

Gisteravond pakte Beste Zangers opnieuw uit met een heuse Eurovisie Songfestival-special. Hierin coverden artiesten als Buddy Vedder, Romy Monteiro en natuurlijk Stef Bos hun favoriete nummers uit de geschiedenis van de internationale zangwedstrijd. Floor Jansen kon er deze keer helaas niet bij zijn; de zangeres van Nightwish is herstellende van een operatie waarbij haar galblaas werd verwijderd. Gelukkig staat de techniek tegenwoordig voor niets!

Euphoria

Op Instagram deelde Floor Jansen het optreden dat eigenlijk bedoeld was voor Beste Zangers: Songfestival. En daarbij had zij niet het minste nummer uitgekozen. Jansen coverde namelijk ‘Euphoria’, het lied waarmee de Zweedse zangeres Loreen in 2012 het Eurovisie Songfestival won. Haar fans en volgers kunnen de versie van de Nightwish-zangeres wel waarderen. Onder meer Britt Dekker overlaadt de video met smiley’s en hartjes. Het complete optreden is te zien via het YouTube-kanaal van Beste Zangers.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Kijkcijfers

Gemiddeld keken er niet minder dan 1.267.000 mensen naar Beste Zangers: Songfestival. Daarmee was dit muzikale AVROTROS-programma goed voor een vierde plek in de Kijkcijfer Top 25 van gisteravond. NPO 1 deed sowieso goede zaken. Ik Vertrek: Even Weg scoorde zelfs 1.346.000 kijkers. Maar de grote winnaar van de zaterdagavond was de finale van LEGO Masters. De spannende ontknoping van deze zaterdagavondshow hield 1.489.000 kijkers aan de buis gekluisterd.

Lees verder