Dít is de winnaar van Big Brother 2023!

Na een wekenlang verblijf in het Big Brother-huis maakten Jolien, Bart en Jason vanavond uit wie de winnaar van Big Brother 2023 werd. De finale was spannend, maar dat kwam niet alleen maar door de uitslag! Sommige deelnemers gedroegen zich op de valreep nog even extreem onbeschoft.

De finale van Big Brother 2023
© RTL

Jolien, Bart en Jason waren de kanshebbers in de finale. De Nederlandse oud-E-sporter leek op weg naar de overwinning, maar kon hij zijn favorietenrol waarmaken? Jolien viel als eerste af, en ze wenste haar concurrenten Bart en Jason veel succes in het vervolg van de finale. Bart vond zijn tegenspeler Jason “enorm gegroeid” tijdens zijn verblijf in het BB-huis. Volgens Bart had Jason een goede mentaliteit, en is dat het belangrijkste om te slagen in Big Brother.

Wie wint BB?

Geraldine vroeg Jason hetzelfde over zijn kameraad Bart. Volgens Jason is Bart iemand tegen wie hij op kan kijken, en van wie hij veel heeft kunnen leren tijdens Big Brother. “We zijn van plan om elkaar snel op te zoeken hierna.”

Uiteindelijk kwam… Bart als winnaar tevoorschijn! Hij won een bedrag van 68.388 euro, waarmee hij een huisje in Spanje hoopt te kopen.

Bart wint Big Brother 2023
© RTL

Heibel in het BB-huis

Eén van de opmerkelijkste momenten in de finale van Big Brother 2023 was toch wel de binnenkomst van Charlotte, die de finale nét niet haalde. Medekandidate Chiara (die wegens privé-omstandigheden het huis verliet) was… niet bijzonder blij om haar oude huisgenote weer te zien. 

Big Brother 2024?

Nu is het in de geschiedenis van Big Brother wel vaker voorgekomen dat kandidaten elkaar niet lagen, maar dit soort scheve blikken zagen we nog niet zo vaak. Of Big Brother over een tijdje weer terugkeert op tv is trouwens nog niet bekend. Er worden al wel voorbereidingen getroffen, maar deze bevinden zich in een vroege fase en kunnen elk moment beëindigd worden.