Matthew Perry als Chandler Bing in Friends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthew Perry als Chandler Bing in Friends

De pikante Chandler-verhaallijn in Friends die Matthew Perry absoluut niet wilde doen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vorige week vierde Friends haar 25-jarige jubileum. De bekendste sitcom OOIT leeft nog altijd enorm. Een nieuw boek onthult het zoveelste 'achter de schermen'-detail, maar deze, over een verhaallijn die Matthew Perry afwees, is wel heel pikant. 

Chandler Bing-acteur Matthew Perry, die momenteel privé effe niet zo lekker gaat, had absoluut geen trek in één specifieke verhaallijn. Deze onthulling komt uit het recent verschenen boek 'Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era'.

Chandler in een gay bar 

Schrijver Saul Austerlitz schrijft dat de makers van plan waren om Chandler in één van de afleveringen naar een gay bar te sturen. De reden? Hij vond de tonijnsandwiches van de kok zo lekker en probeerde daarom steeds stiekem naar binnen te sneaken

Nope

Matthew zag het niet zitten en weigerde mee te werken aan deze verhaallijn. "Perry said no, and the story was shelved", onthult Austerlitz. Voordat we in paniek schieten en allerlei gekke dingen gaan denken: het is niet bekend wáárom Matthew nee zei. Misschien zat er wel een onschuldige reden achter, maar misschien ook niet. Dat blijft gissen. 

Hoe gaat het nu?

Vanwege het 25-jarig jubileum doken wij in de levens van onze Friends-helden. Wist je bijvoorbeeld met wie de acteurs momenteel een relatie hebben? Ook bekeken we wat de acteurs achter Joey, Chandler, Monica, Rachel, Ross én Phoebe momenteel allemaal uitspoken. Bij de een gaat de carrière beter dan bij de ander

Lees verder