Matthew Perry Chandler Friends 2015

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthew Perry Chandler Friends 2015

Het is weer mis met Friends-ster Matthew Perry

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Onlangs zagen we nog hoe David “Ross Geller uit Friends” Schwimmer op heterdaad betrapt werd door beveiligingscamera's, nu blijkt dat het met Matthew “Chandler Bing uit Friends” al niet veel beter gaat. Maar waar het bij Ross om een geintje ging, is het bij Chandler bittere ernst. Amerikaanse paparazzi zagen Matthew deze week op straat in New York, en hij ziet er nog meer verloederd uit dan ooit tevoren. En dat wil wat zeggen, want het gaat al jaren niet zo best met deze 50-jarige acteur die met drugs- en drankverslaving worstelt.

Geen eigen huis, geen plek onder de zon...

Volgens Amerikaanse roddelbladen zou Matthew inmiddels dusdanig aan de grond zitten, dat hij geeneens een eigen huis meer heeft. Dit lijkt op zich stug, want puur uit Friends-royalties zou de acteur nog een redelijk riant inkomen moeten hebben. Wellicht hebben de roddelbladen naar de foto's gekeken en daar het verhaal omheen verzonnen. Zo twittert Matthew bijvoorbeeld nog vrij enthousiast voor een dakloze. In meerdere tweets liet hij de afgelopen weken weten in zijn nopjes te zijn met de Friends Lego-set.

Chandler heeft heus wel werk

Daarnaast werd eerder deze week nog bekend dat Russell Brand, ook al zo'n ervaringsdeskundige op het gebied van drugsverslaving, de Friends-ster heeft uitgenodigd om in zijn theatershow in Londen op te treden. Hier zou Matthew een openhartige monoloog mogen geven over zijn ervaringen met verslaving. Het is dus ook niet zo dat hij zonder werk zit, wat de roddelbladen wel beweren.

Maagdarmperforatie

Dat het al jaren niet best gaat met Matthew is bekend; vorig jaar maakte hij na lange afwezigheid bekend dat hij drie maanden in het ziekenhuis heeft gelegen wegens een maagdarmperforatie - een aandoening die doorgaans alleen bij zwaar aan alcohol verslaafde mensen voorkomt.

Lees verder