David Schwimmer Ross Friends dief dubbelganger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Schwimmer Ross Friends dief dubbelganger

David Schwimmer-dubbelganger de bak in voor diefstal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Britse dubbelganger van Friends-acteur David Schwimmer die vorig jaar in het nieuws kwam vanwege diefstal is veroordeeld tot negen maanden gevangenisstraf. Wat was er ook alweer aan de hand? In oktober vorig jaar gaf de politie van het Engelse Blackpool een foto vrij van een dief die volop inkopen was gaan doen met een gestolen bankpasje. Vervolgens moest het hele internet hard lachen om de treffende gelijkenis tussen de dief en Ross Geller uit Friends.

“I swear it wasn't me”

De foto van de dief die met de gestolen pas een treetje bierblikjes wilde kopen ging al snel viral en werd 11 miljoen keer gedeeld, waarna het bericht ook Schwimmer zelf bereikte. De komiek maakte vervolgens zelf een kort filmpje waarop hij op zijn beurt zijn eigen dubbelganger nadeed, met als bijschrift: “Agenten, ik zweer dat ik het niet was”.

Davids draaideurdubbelganger

Nu lijkt negen maanden de bak in nogal een hoge straf voor winkeldiefstal, maar het vonnis van de rechter viel hoger uit omdat Davids dubbelganger een ontzettende draaideurcrimineel blijkt te zijn; hij stond voor de 33e keer in 11 jaar voor de rechtbank, en heeft een strafblad met 60 misdrijven erop. En wij vonden Ross nog wel altijd zo onschuldig?!

Lees verder