Angela de Jong, VI

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong, VI

Dit is de meest gelezen column van Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Of het over de Meilandjes gaat, de familie Hazes of welk willekeurig onderwerp dan ook; meerdere keren per week straalt het hoofd van Angela de Jong bij een nieuwe column. Maar welk stuk is nu het allermeest gelezen? 

Dat kan er maar één zijn: 'Bridget Maasland zet RTL Boulevard voor schut'. Dit opiniestuk over 'een ongeloofwaardige Bridget' blijkt met 1,1 miljoen clicks niet alleen het meest gelezen opiniestuk in 2020 van AD , maar van álle DPG-titels. WOW!

Belangrijkste stuk? 

In de Podcast over Media belt Alexander Klöpping hierover met Angela. Want: vindt ze dit ook zelf het belangrijkste stuk van vorig jaar? Over het antwoord twijfelt ze niet. "Nou, nee. Dat blijft ook een beetje het lastige van dit soort lijstjes. Want is de column die de meeste abonnees binnen haalt of de meeste clicks oplevert de beste column? Dat geloof ik niet."

Weg met de rankings

Angela heeft persoonlijk dan ook niets met zulke overzichten. "Er zijn columns die ik veel beter vind en die worden misschien helemaal niet zo gelezen", geeft de ijzeren dame van Hilversum toe. Daarom zeg ik: ik heb altijd een beetje moeite met dit soort lijstjes, want als ik volgend jaar onderaan sta, zijn mijn columns dan slechter geworden? Dat waag ik te betwijfelen."

En over de inhoud gesproken...

Maar of het nu haar 'beste' of 'minste' werk is; één ding is duidelijk: ze staat nog wél achter de inhoud. "Het ging over het feit dat ze overal haar verhaal had gedaan en bij d’r eigen Boulevard een interviewtje had gegeven en het er niet meer over wilde hebben. Dat haar organisatie haar daarmee weg liet komen, daar had ik wel grote vraagtekens bij, ja.” Tja, daar geven wij haar geen ongelijk in.

Beluister hieronder het hele interview met Angela.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder