Angela de Jong en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong en Martien Meiland

Angela de Jong zet vraagtekens bij echtheid Meilandjes

|
|

Laatste update:

Martien Meiland onthulde eind vorig jaar in zijn sensationele biografie nog dat niet elk stukje in reality-serie Chateau Meiland volledig 'spontaan' verliep: zo weten we dat déze scène gewoon nep was. Volgens AD-columniste Angela de Jong klopt er wel meer niet - iets dat ze trouwens hélemaal niet erg vindt!

Angela moest enige tijd bijkomen van een ziekenhuisoperatie, maar sinds deze week knalt ze er weer uithaal-columns uit. Alsof het niets is. Zo moest bijvoorbeeld Emma Wortelboer er al aan geloven. In haar nieuwste stukkie is ze wat milder; ze heeft tenslotte nog altijd een zwak voor de familie Meiland. Toch doet ze wel een opvallende uitspraak over de echtheid van de fam!

Angela de Jong over de Meilandjes

Angela stipt het optreden van goochelaar Steven Kazàn aan, gisteren bij Beau. Daar genoot ze enorm van. 'Heel welkom' in deze tijd vol corona-ellende, schreef ze. "Net als twee keer per week gewoon een uurtje lachen om Martien Meiland. Het is niet toevallig dat dit seizoen kijkcijferrecord na kijkcijferrecord breekt, hoewel de realitysoap tegenwoordig nog geregisseerder is dan een aflevering van GTST."

Gouden kalf voor Martien Meiland

De onverbiddelijke tv-recensente geeft helaas géén voorbeelden van stukken die volgens haar gewoon nep waren, al vermoeden we niet dat de fam die heftige lekkage van afgelopen maandag, om maar even iets te noemen, zou faken. Dus... wat bedoel je, Angela? Anyway: hoog tijd voor haar dagelijkse sneer. "Na een Gouden Ring is de familie inmiddels ook rijp voor een Gouden Kalf voor al hun acteerwerk voor de camera."

Chateau Meiland blijft top

Nep of echt: je zal de schrijfster er echt niet over horen klagen hoor. "Ze doen er niemand kwaad mee, dus laat ze lekker nog een paar seizoenen doorgaan." Nou, wat goed!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder