Steven Kazàn bij Beau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steven Kazàn bij Beau

Steven Kazàn scoort met ‘mislukte truc’ bij Beau: ‘Dit is niet de bedoeling’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Om even te ontsnappen aan de werkelijkheid was talkshow Beau in magische sferen. Na een indrukwekkende en geslaagde truc van illusionist Hans Klok was het de beurt aan goochelaar Steven Kàzan.

Op de bar stonden twee lege kokers, een glas en een wijnfles. “De bedoeling is dat het glas en de fles van plek gaan veranderen.” Hij zette een lege koker op het glas, maar toen hij de tweede koker op de fles wijn wilde zetten, bleek onder deze lege koker een tweede wijnfles te schuilen. Zijn truc liep gelijk helemaal mis.

‘Niet de bedoeling’

Ah shit, dat was niet de bedoeling.” Zijn vrouw Jamie kalmeerde hem. “Gewoon opnieuw. Dit is toch live, er kijken een miljoen mensen.” Steven deed een tweede poging. Hij zette de lege kokers op de objecten, knipte met zijn vingers om ze te verwisselen, keek zelf even of het gelukt was, knipte weer met zijn vingers en liet triomfantelijk zien dat het glas en de fles weer op dezelfde plaats stonden. Presentator Beau was duidelijk niet onder de indruk. Steven grapte dat het waarschijnlijk te snel ging. “Ik ga het nog één keertje voor je doen.”

Negen wijnflessen

Deze keer lukte de truc zonder problemen. De objecten wisselden van plaats. Tijdens de uitvoering van de truc liet Steven de kijker versteld staan door meerdere flessen uit de lege kokers te halen. Uiteindelijk stond de hele bar vol met wijnflessen en sloot de goochelaar af met de wijze woorden: “Zo komen we het laatste stukje corona wel door.

Instafamous

De komische goochelaar staat vooral bekend om zijn instatrucs die zogenaamd mislukken of waarbij hij ‘per ongeluk’ verklapt hoe het werkt. Binnenkort gaan we de zoon van tv-icoon Hans Kazàn wat vaker op televisie zien. Steven is namelijk bezig met een nieuw tv-programma!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder