Steven Kazàn in De Verraders

Veronica Superguide logo
Steven Kazàn in De Verraders

De Verraders-ster Steven Kazàn bezig met tv-programma!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Verraders uit de gelijknamige RTL 4-hit haalden afgelopen zaterdag niet alleen 'monster' Samantha Steenwijk in huis; ze wisten ook de al weken verdachte 'getrouwe' Steven Kazàn weg te werken. De goochelaar ontpopte zich tot smaakmaker van de show en baalde een beetje van zijn vertrek, maar... hij kijkt ook alvast vooruit: bijvoorbeeld met een nieuw tv-programma!

Dat onthulde Steven gisteren toen wij met 'm belden over zijn Verraders-avontuur. Lees hier het hele interview met Steven Kazàn

Stevens nieuwe tv-programma

Elke week een miljoenenpubliek dat van je smult: de afgelopen weken waren genieten geblazen voor de goochelaar en theatermaker, tevens zoon van Hans Kazàn. Nu hij een paar treetjes is gestegen op de BN'er-ladder, vroegen we aan 'm of hij nog tv-ambities heeft. Wat blijkt? Die heeft hij zeker. Sterker nog: hij werkt as we speak aan een tv-programma.

'In de magic-comedy-hoek'

"Nou, ik ben met iets bezig, waar ik uiteraard nog niet veel over kan vertellen...", gaf hij aan. Op welke zender deze show straks - eventueel - te zien is, in wat voor stadium het idee zit en of Steven het ook gaat presenteren... dat is nu nog allemaal iets te vroeg om te zeggen. Gelukkig deelde Steven toch nog ietsje meer details. "Het zit in de magic-comedy-hoek!"

Corona TV

We denken al ongeveer te weten welke richting het op kan gaan met Steven en zijn tv-show. Zo ging hij rondom de allereerste lockdown - voelt als jaaaaaren gelden hè - superviral met Corona TV. Steven en zijn vrouw Jamie maakten toen korte goochelsketches met een heerlijk droge feel. Momenteel knalt hij er ook nog steeds van die lekkere flauwe sketches uit. Hier een aantal voorbeelden:

De Verraders is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder