Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Widow

Disney geeft meer helderheid over Black Widow-release

|
|

Laatste update:

Na uitstel, uitstel en nog meer uitstel weet eigenlijk niemand meer wanneer we Black Widow in de bioscoop mogen verwachten… Wat heet: het is niet eens helemaal zeker óf de film de bios wel haalt. Hoogste tijd voor wat duidelijkheid!

Releases worden een last-minute-beslissing

Met de uitrol van het coronavaccin is het natuurlijk een kwestie van tijd voordat de bioscopen weer open mogen. Een van de films die we dan als eerste hopen te zien, is het MCU-spektakel Black Widow! Maar wanneer gaat dat precies zijn? Disney-CEO Bob Chapek laat (via Bloomberg) weten dat het prikken van een definitieve releasedatum een last-minute-beslissing wordt. Het bedrijf wil flexibel blijven, ook wat betreft de methode van release! "We zullen waarschijnlijk op het laatste moment beslissen over de manier waarop we films uitbrengen, of het nu om Black Widow gaat of een andere titel. (…) Het is echt moeilijk te voorspellen wat er de komende maanden gaat gebeuren wat betreft met consumentengedrag.”

Black Widow in de bios én op Disney+?

In een paar Amerikaanse steden zijn de bioscopen weer open. Hier echter nog niet. Met andere woorden: een wereldwijde bioscooprelease wordt sowieso lastig… Het zou ons daarom niet verbazen als Black Widow (ondanks eerdere bezwaren) tóch gelijktijdig (tegen extra betaling) op Disney+ te zien is. Dat gebeurde eerder bijvoorbeeld al met het oogstrelende Raya and the Last Dragon.

Voor nu staat de film gepland voor 7 mei. We houden je op de hoogte!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder