Scarlett Johansson als Black Widow

Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson als Black Widow

Oh nee! Black Widow pas te zien in 2021

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We waren er al een beetje bang voor, maar zojuist is de nachtmerrie toch echt werkelijkheid geworden. Disney heeft de releasedatum van de film Black Widow opnieuw uitgesteld en nu zelfs tot 7 mei 2021! 

Dat meldt de Amerikaanse website Deadline woensdag! 

Coronavirus

Oorspronkelijk zou Black Widow met Scarlett Johansson op 1 mei 2020 uitkomen, maar het gevreesde coronavirus gooide roet in het eten. Vervolgens werd de releasedatum gepland op 6 november, maar ook die datum lijkt nu in het water te vallen. Het is nu dus te hopen dat we in mei 2021 van het virus af zijn, zodat we dan wél allemaal (in goede gezondheid) van de film kunnen genieten. Gelukkig hebben we de trailer nog.

Nóg meer films uitgesteld

Mocht je nu al in zak en as zitten vanwege dit slechte nieuws kun je beter maar niet doorlezen. Het blijft hier namelijk niet bij. Door de verplaatsing van deze Disney-film krijgen ook andere aankomende releases een nieuwe datum. Zo wordt Marvel's Eternals van 12 februari 2021 verplaatst naar 5 november 2021 en zie je West Side Story niet vanaf 18 december 2020, maar pas vanaf 10 december 2021. Een heel jaar later dus! 

Lees verder