Disney+: Ook déze Marvel-titels komen eraan!

Door Redactie
X-Men 97 op Disney+

Gisteren was het Disney+ Day en werden er heul veul nieuwe titels aangekondigd. Maar dat was nog niet alles: ook Marvel-fans zullen de komende tijd niks tekort komen!

X-Men '97 - 2023

Nostalgie! X-Men: The Animated Series komt namelijk terug in een nieuw project: X-Men '97. De serie zal verdergaan waar de originele serie eindigde. We moeten er nog wel eventjes op wachten: in 2023 verschijnt X-Men '97.

Moon Knight - 'coming soon'

In de eerste teaser van de nieuwe serie zien we Oscar Isaac, momenteel te zien in Dune, als Marc Spector.

She-Hulk - 'coming soon'

Tatiana Maslany speelt advocate Jennifer Walters, die Hulk-achtige krachten krijgt. Uiteraard keert ook Mark Ruffalo terug als de mannelijke variant!

Ms. Marvel - zomer 2022

Kamala is een 16-jarige Pakistaanse moslima uit Jersey City. Zij blijkt, net als haar helden, eigen superkrachten te hebben.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

What If...? - 'coming soon'

In dit tweede seizoen van de animatieserie, waarin alternatieve scenario's worden verkend, zal The Watcher meer helden ontmoeten.

Spider-Man: Freshman Year - 'coming soon'

Niet alleen de X-Men krijgen een eigen animatieserie, maar ook Spider-Man. En eigenlijk is er verder niet zo heel veel bekend. Hopelijk snel meer!

I Am Groot - 'coming soon'

En ook Groot, iedereens favoriete personage uit Guardians of the Galaxy-films, krijgt een eigen serie! 

Agatha: House of Harkness - 'coming soon'

We leerden Agatha Harkness natuurlijk kennen in WandaVision. Ook zij krijgt nu haar eigen serie en de hoofdrol wordt natuurlijk weer gespeeld door Kathryn Hahn.

Marvel Zombies - 'coming soon'

Het was zo'n beetje het enige wat nog ontbrak in de Marvel Universe: zombies! Maar geen zorgen, ook die komen eraan! We volgen een nieuwe generatie helden die het moet opnemen tegen deze ondoden.

Secret Invasion - 'coming soon'

Hiervan wisten we natuurlijk al even dat-ie eraan komt: Secret Invasion, de serie over Samuel L. Jacksons personage Nick Fury!

En dan zijn er deze maand ook al een hoop nieuwe titels bijgekomen op Disney+. Het wordt bijna een fulltime baan om alles te kunnen bijhouden! Dat zou trouwens wel de leukste baan ter wereld zijn, wat ons betreft.