Nieuw dieptepunt Mr. Frank Visser bereikt: ‘buurvrouw gooit met stront’

Sophie in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak op SBS6

Kijkers smulden gisteren weer massaal van een nieuwe sensationele aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Of, nou ja: smullen? Het ging om een bizarre burenruzie met rondvliegende drollen dus erg smakelijk was het allemaal niet…

Steeds wanneer je denkt dat je alles al gezien hebt, confronteert SBS6 Viktor Brand en Mr. Frank Visser toch weer met een volledig uit de klauwen gelopen zaak. Deze keer zagen we hoe de Amsterdamse buren Ria en Sophie in de clinch lagen en zelfs de beruchte horrorzusjes zijn er niets bij...

Sophie vs Ria

Oké, wat context is misschien handig. Sophie beschuldigt haar buurvrouw Ria van allerlei gekke dingen. Zo zou Ria 's avonds bij Sophie naar binnen gluren, klopt ze regelmatig onverwachts tegen haar ramen aan én - houd je vast - gooit ze hondendrollen in Sophie's tuin! “Waarom zit jij mij te begluren?”, vraagt Sophie zich af. “Toen dacht ik; misschien is ze wel lesbisch.” Je raadt het al: kijkers gingen hé-le-maal los.

Burenruzie

Ria blijft vrij rustig en omschrijft Sophie als gestoord. “Zij beschuldigt mij overal van, maar ik weet niet waar het vandaan komt.” Ria legt uit dat ze druk is met de zorg voor haar gehandicapte zus en daarom helemaal geen tijd heeft voor al die dingen waar Sophie haar van beschuldigt.

De uitspraak

We snappen het wanneer je deze rollercoaster van emoties even niet aankan. Daarom spoilen we de uiteindelijke uitspraak maar al te graag voor je. Mr. Frank Visser, de arme man, kwam uiteindelijk tot een vernietigende conclusie. Sophie's verhalen kloppen van geen kant; er is simpelweg geen bewijs voor. Ze moet dan ook stoppen met de beschuldigingen richting Ria en krijgt zelfs een contactverbod opgelegd.