Gemist: Krankzinnige zussenruzie in Mr. Frank Visser loopt uit de hand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Krankzinnige zussenruzie in Mr. Frank Visser loopt uit de hand

Gemist: Krankzinnige zussenruzie in Mr. Frank Visser loopt uit de hand

|
|

Laatste update:

Het ging gisteren (als vanouds) weer radicaal mis in Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS6. De zaak rond een tweeling en hun jongste zus die ruzie maken over de erfenis van hun overleden moeder liep VOLLEDIG uit de klauwen.  'Ik wens je kanker toe', 'loeder' en 'vuile hoer'; de scheldwoorden vlogen je gisteren om de oren. Waar het allemaal om draaide? Tweelingzussen Martine en Michelle hebben knallende ruzie met jongste zusje Solange. Die laatste nam als executeur de erfenis van hun overleden moeder op zich maar volgens de tweeling ging er vanalles mis.

Evil twins

De urn is volgens de tweeling door toedoen van Solange verdwenen. Ook zou ze spullen van hun moeder hebben gejat, want dat vertelde een paragnost aan Martine. Het leven van de drie staat in ieder geval op hun kop. Je gelooft werkelijk niet wat je hoort. Twitter ging vanzelfsprekend los op de uitzending:

"Je moet een monster zijn om dit zo te doen, een loeder. Solange heeft ons leven verziekt", aldus de tweeling, die Solange ook nog een heel subtiele brief had gestuurd met de tekst: 'We zullen je pakken waar we kunnen'.

Voicemails

Kan het nog erger? JA. Tijdens de hoorzitting liet presentator Viktor Brand een aantal voicemails horen aan Mr. Frank Visser, gericht aan Solange. 'Ik zou je wat aandoen, je bent het laagste van het laagste.' En: 'Vuil, vies serpent dat je er bent. Vuile hoer'. Op een gegeven moment kapte Mr. Visser de boel af: hij kon het niet meer aanhoren.

Conclusie

Heeft deze clash een happy end? Nou, niet echt. De tweeling mag hun zusje niet meer lastigvallen en die laatste kan nu aan de slag om de erfenis voor eens en voor altijd af te ronden. 

Lees verder