Miljuschka, Rudolph en veel meer 24Kitchen-programma’s op Disney+

Door Alie Sierkstra
miljuschka witzenhausen 24kitchen kookprogramma

Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor het kerstmenu? In dat geval ben je vast blij om te horen dat een aantal programma’s van kookzender 24Kitchen vanaf nu ook te zien zijn via de streamingdienst Disney+!

Deze 24Kitchen-programma's zijn nu te streamen

24Kitchen laat weten dat een aantal programma’s van de zender vanaf nu ook te bekijken zijn op Disney+! Het gaat onder meer om de culinaire reizen van Miljuschka naar Mexico, Japan en Vietnam, en de bakcreaties van Rudolph in de klassieker Rudolph’s Bakery. Ook mag je je verheugen op de Worsten van Babel, Mounir’s Marokko, Estee in Parijs en De Streken van Wim.

Eten & Koken op Disney+

Wanneer je maar wilt naar Miljuschka en Rudolph kijken? Dat lijkt ons wel wat! Je vindt al de 24Kitchen-programma's terug onder de categorie 'Eten & Koken' op de homepage van Disney+. Op zoek naar meer kookinspiratie? Check dan ook deze vijf eenvoudige recepten uit je favoriete films!

We worden steeds blijer van het alsmaar uitdijende aanbod op Disney+. Om je een handje te helpen met het samenstellen van je kijklijst vertellen we je elke maand wat de beste series en de beste films op de streamingdienst zijn. Ook zetten we maandelijks de nieuwe releases op het platform voor je op een rijtje!