Derde seizoen voor Videoland-monsterhit Mocro Maffia!

Achmed Akkabi in Mocro Maffia op Videoland

Dat was snel: Mocro Maffia seizoen 2 staat nog geen twee weken op Videoland, maar de misdaadklapper krijgt gewoon nú al de bevestiging voor een derde reeks!

En nee, dat is - laten we hopen - toch echt geen 1 april-grap! Videoland maakte het namelijk zojuist bekend op insta met een filmpje waarin een deel van de cast verklapt dat er nieuwe afleveringen aankomen. Lekker hoor!

Mocro Maffia seizoen 3

Hoe, wat, waar, wanneer? Zover is het nu nog niet. Maar die bevestiging is toch al heel fijn. Dat 'ie zo snel na de release van seizoen 2 kwam, is niet zo gek. "Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie tot nu toe", schrijft Videoland in een verklaring. Ook waren de acteurs zelf ons al lekker aan het maken met verschillende teasers.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Hype!

De hype is weer helemaal aan hoor! "Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste", zegt schrijver, creatief producent én (uiteraard) hoofdrolspeler Achmed Akkabi. "Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!" We hopen nu al dat Videoland weer zo'n stunt gaat uithalen zoals met seizoen 2. Dat werd gewoon eerder dan gepland online gezet. Vooralsnog blijft de 'wanneer'-vraag waarschijnlijk nog wel even liggen. Door de coronacrisis wordt filmen - als er überhaupt al een script is - nagenoeg onmogelijk. We houden je op de hoogte!