OMG! Hint cast Mocro Maffia op derde seizoen van de serie?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
OMG! Hint cast Mocro Maffia op derde seizoen van de serie?

OMG! Hint cast Mocro Maffia op derde seizoen van de serie?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vorige week werden we positief verrast! Het tweede seizoen van Mocro Maffia was namelijk plots vervroegd te zien bij Videoland. Ondanks dat we dus nog maar net kunnen genieten van die nieuwe afleveringen, kijkt de cast alvast vooruit naar een eventueel seizoen 3. Sterker nog: de cast lijkt al helemaal klaar te zijn voor een derde seizoen!

Acteurs lijken wel in voor Mocro Maffia seizoen 3

Op dit moment is het nog niet bekend of Mocro Maffia daadwerkelijk een derde seizoen krijgt. De Nederlandse serie wordt echter met lof ontvangen. Zodoende zou het best kunnen dat Videoland al snode plannen heeft… Gelukkig hoeft de streamingdienst zich in dat geval geen zorgen te maken over de acteurs. Zij lijken namelijk enorm veel zin te hebben in een seizoen 3 van Mocro Maffia. Kijk maar:

"Wie heeft er zin in nog een seizoen Mocro Maffia?"

Zoals je hierboven zag, peilt acteur Robert de Hoog, die Tatta speelt in Mocro Maffia, zijn fans alvast over een derde seizoen. Walid Benmbarek, die de rol van Adil vertolkt, lijkt er eveneens wel voor in te zijn.

Mocht Mocro Maffia inderdaad verlengd worden met een derde seizoen dan is de kans overigens wel groot dat je daar nog wel even op moet wachten… Zoals gezegd, staat seizoen 2 namelijk pas net op Videoland! Ben je nog niet bekend met de Nederlandse hitserie? Check dan vooral deze trailer even!

Lees verder