Eerste trailer voor Mocro-Maffia is hier

Door Redactie
Eerste trailer voor Mocro-Maffia is hier

Achmad Akkabi en Thijs Römer hebben gisteravond bij RTL Late Night met Twan Huys de trailer voor de tv-serie Mocro Maffia gepresenteerd. Deze achtdelige serie is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle boek uit 2014 van misdaadjournalisten Marijn Schrijver en Wouter Laumans.

Eindelijk weer goed bezig Videoland!

Mocro Maffia zal vanaf 11 oktober te zien op Videoland. Dit kanaal leek even helemaal de weg kwijt te zijn met een reality-serie over de Roelvinkjes en een docu-serie over Famke Louise. Maar nu is Videoland weer goed bezig, want de trailer van deze nieuwe Nederlandse misdaadserie ziet er letterlijk en figuurlijk knallend uit!

Akkabi en Römer hebben ook bij Twan Huys in de studio bekend gemaakt wie er allemaal meespelen: Naast Akkabi zelf zullen Robert de Hoog, Daan Schuurmans en Nasrdin Dchar in grote rollen te zien zijn. Ook Anniek Pheifer, Charlie Chan Dagelet, Mandela Wee Wee en rapper Sevn Alias zullen in Mocro Maffia opduiken.

Dit zou wel eens de grootste Nederlandse misdaadserie sinds Penoza kunnen worden. Thijs Römer hint er zelfs al op dat de serie de Nederlandse Narcos gaat worden. In de gaten houden dus!