Eerste deelnemers aan Expeditie Robinson 2018 bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste deelnemers aan Expeditie Robinson 2018 bekend

Eerste deelnemers aan Expeditie Robinson 2018 bekend

|
|

Laatste update:

De eerste deelnemers aan Expeditie Robinson 2018 zijn bekendgemaakt. Zes van de zeven leden van Kamp Zuid zijn onthuld. Wie het laatste Kamp Zuid-lid wordt, zal pas op 30 augustus duidelijk worden tijdens de Expeditie Robinson-fandag.

Roelvinkie

RTL onthult de eerste deelnemers met een kleine teasertrailer. De eerste BN'er die we zien is Donny “Roelvinkie” Roelvink, die link kijkt alsof hij auditie doet voor de nieuwste Expendables-film. Donny is niet vies van reality-shows op tropische eilanden, want hij rolt min of meer rechtstreeks door van Temptation Island VIPS naar Expeditie Robinson.

Uiteenlopend gezelschap

Als de camera uitzoomt zien we vervolgens ook de hyperactieve Vlogger Nienke Plas, de Nederlands-Egyptische rapper Josylvio, Jody “Que Sí, Que No” Bernal, Hiphopartieste I Am Aisha en “Braboneger” Steven Brunswijk. Naast Roelvinkie zien we dus twee hiphopartiesten, een komiek, een vlogger en een eendagsvlieg uit de jaren negentig die alweer een tijdje met redelijk succes een comeback aan het maken is. Een uiteenlopend gezelschap dat voor sappige tv-momenten kan zorgen.

Hier vast de reactie van Nienke Plas: “Geen voedsel en normaal poepen is er niet bij”. Die heeft er zin in.

Hoezo uitmelken?

Donny’s grote broer Dave heeft ook al eens deelgenomen aan het programma dus die gaat hem vast alle ins en outs verklappen. Sterker nog, Videoland zag hierin wel voer voor een spin-off, dus vanaf 16 augustus kun je hier al de serie Dave & Donny op Expeditie zien. Hierin gaat Dave zijn kleine broertje voorbereiden op het harde leven op een onbewoond eiland. Wat nou uitmelken? De eerste trailer ziet er in elk geval uit als een mix van Dumb & Dumber en The Blair Witch Project.
Expeditie Robinson 2018

is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 5. De komende maand worden ook de BN'ers van Kamp Noord onthuld.

Lees verder