Derde seizoen Make Up Your Mind vanaf april weer te zien

Haal de stiletto's en het epileermes maar weer uit de kast, want het derde seizoen van de tv-hit Make Up Your Mind staat weer voor de deur. Vanaf zaterdag 8 april zien we welke 25 BN'ers zich dit seizoen laten omtoveren tot een schitterende drag queen.

Make Up Your Mind

Zoals het een goede drag queen betaamt wordt ook Make Up Your Mind elk seizoen een beetje en spectaculairder. Terwijl het eerste seizoen maar uit een aflevering bestond, waren dat er in seizoen 2 al vijf. Dit seizoen zien we wel vijfentwintig BN'er de revue passeren in drag.

TV-hit

Niet alleen in Nederland is Make Up Your Mind inmiddels een succes. Het format van Herald Adolfs, de geliefde van Carlo Boszhard, die we natuurlijk ook zien in het programma, is inmiddels al aan diverse landen verkocht. Ook qua kijkcijfers is behoorlijk succesvol voor RTL op de zaterdagavond. De finale van seizoen 2 waarin Wie is de Mol?-kandidaat Soy Kroon tot winnaar werd uitgeroepen, werd bekeken door bijna 1,4 miljoen mensen.

Verrassende BN'ers

Het succes van het programma kan verklaard worden door het concept wat daaraan ten grondslag ligt: raden. Net als bij die andere tv-hit, The Masked Singer, is het leuk om thuis mee te raden welke BN'er er achter de make up zit. En dat is bepaald niet makkelijk gebleken. Want wie gaat er nou van uit dat Peter R. de Vries of Omroep Max-baas Jan Slagter op hoge hakken te zien is?

Vertrouwde gezichten

Aan het concept en de mensen lijkt verder niet veel gesleuteld. De bekende drag queen Envy Peru is weer terug om leiding te geven aan de jury bestaande uit vijf andere professionals queens. Nikkie de Jager en Fred van Leer zien we met wisselende BN'ers weer terug in het panel.

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 8 april weer te zien op RTL 4.