Drag is hot! Make Up Your Mind verkocht aan nóg drie landen

Make Up Your Mind

Drag is hot en dat blijft wel even zo. Het mega succes van het hysterische programma Make Up Your Mind heeft andere landen ook wakker geschud. Het programma is inmiddels verkocht aan vier landen, dat laat presentator Carlo Boszhard weten op Instagram. 

Vanavond is de allereerste keer dat het programma van Carlo Boszhard en zijn vriend Herald Adolfs in het buitenland zijn debuut maakt. De Duitse versie Viva la Diva: Wer ist die Queen? is vanavond te zien op de Duitse RTL. Het format was eerder al verkocht aan Duitsland, maar nu laat Carlo weten dat nog drie andere landen Make Up Your Mind hebben gekocht. Heel spannend allemaal, maar welke landen dat zijn is nog niet bekend. 

 

Panty's en hakken

Het met pumps en pruiken overladen programma werd tijdens het eerste 'seizoen' enorm goed ontvangen. En omdat de eerste versie van Make Up Your Mind slechts één aflevering had, pakte RTL met het tweede seizoen flink uit. Mannelijke BN'ers die zich in een panty hijsen en een dikke laag make-up op hun hoofd moeten smeren? Yes please! Hoewel het niet voor iedereen zó prettig was op hakken, rolde er wel een terechte winnaar uit

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.