Gianni en Melissa in Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gianni en Melissa in Temptation Island

Deelnemers: ’Alles aan Temptation Island nep’

|
|

Laatste update:

Het nieuwste seizoen van Temptation Island is weer ouderwets hysterisch, maar oud-deelnemers Gianni en Melissa hebben geen goed woord over voor het programma. Volgens het duo ‘is niks aan dat programma echt. Echt helemaal niks!’

Het Laatste Nieuws meldt dat Gianni en Melissa verbaasd waren over de gang van zaken tijdens het programma. Kandidaten mochten hun ‘dreamdate’ niet zelf uitkiezen, maar werden gekoppeld; de kampvuren duurden úren om op te nemen, en de beelden die je op tv ziet zijn andere dan de kandidaten zagen.

Melissa gedroeg zich naar eigen zeggen helemaal niet zo chagrijnig als ze in Temptation Island leek, maar in de montage werden vooral beelden van haar met de bokkenpruik op gebruikt. Volgens Melissa heeft ze ook feestgevierd tijdens haar verblijf, maar bleven die beelden in de montageruimte achter.

Volgens Gianni werd het busritje naar het kampvuur enorm lang gemaakt met omwegen, om zo voor een bedrukte sfeer te zorgen. De reacties die je op tv ziet zijn volgens Gianni en Melissa soms reacties op hele andere fragmenten. Alleen de heftigste reacties worden zo gebruikt.

Gianna en Melissa werden vrij vroeg in het seizoen weggestuurd omdat ze stiekem telefoons hadden meegesmokkeld naar het resort. Deze uitspraken zouden dus gezien kunnen worden als een vorm van ‘natrappen’, maar kandidate Roshina bevestigde dat er in de beelden van het kampvuur ontzettend veel geknipt en geplakt werd.

Temptation Island

Eerder gingen er al geruchten dat het koppel dat Gianni en Melissa verving helemaal geen stel waren. De… vreemde Zach en de serieuze Simone zouden al lang uit elkaar zijn en slechts doen alsóf ze nog bij elkaar waren. Dit werd door de makers ontkend, maar Temptation-watcher Michela Kox weet het zeker!

Beeld: RTL

Lees verder