• Nieuws

De Verraders: het mysterie van Kees’ pleister!

Kees Boot in De Verraders

Verrader Kees vloog deze week uit de spannende spelshow, nadat zijn mede-Verraders Holly en Samantha hem keihard lieten vallen! Een beetje solidariteit kan geen kwaad, maar Kees was inmiddels aangeschoten wild en dan is het voor zijn teamleden niet aantrekkelijk om hem te steunen.

Over het optreden van Kees gingen wel wat vragen rond. Op een gegeven moment zat hij met een bloedend hoofd aan de ontbijttafel, waardoor kijkers zich afvroegen wat er aan de hand was.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Op Facebook hielden de kandidaten een livesessie waarin Kees vertelt over zijn deelname én zijn hoofdwond. Het leven van een Verrader is niet zonder gevaar!

Wat er is gebeurd: we hadden elke avond in zo’n torentje een conclaaf. Die deurtjes in dat kasteel zijn gemaakt voor mensen uit de zestiende eeuw, en ik liep met een kap op mijn hoofd waardoor ik niets zag.” Kees liep door de deur en stootte vervolgens keihard zijn hoofd tegen de stenen boven het deurtje. “Het bloedde als een tierelier, en toen hebben we de opnames even stilgelegd.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

De Verraders

In De Verraders zaten ‘schurken’ Holly-Mae Brood, Kees Boot en Diederik Jekel er lange tijd warmpjes bij. Nadat ‘mastermind’ Diederik ontmaskerd werd, werd de situatie voor de rest een stuk lastiger. Helemaal toen Samantha Steenwijk een Verrader werd, maar helemaal niet te vertrouwen bleek!

Of de kandidaten de Verraders wéér hard kunnen treffen, zie je zaterdagavond om 21:25 op RTL4.